Fri frakt på beställningar över 499 kr

Retur

Detta gäller enbart returer via ångerrätten. Har du en reklamation måste du kontakta vår kundtjänst.

Ångerrätten gäller endast privatpersoner.

Vill du nyttja ångerrätten och skicka tillbaka produkten/produkterna du beställt från oss kan du fylla i formuläret nedan. Obs! Det tillkommer en administrativ kostnad på 10% av ordervärdet, dock minst 125 kr. Avgiften för returen är 195 kr för beställningar med mindre volym och vikt och 595 - 1195 kr vid beställningar med större volym och vikt.

Större beställningar som returneras brukar normalt sett hämtas upp på hemadressen, mindre beställningar lämnas in på närmaste serviceställe. Information vad som gäller för din retur får du av vår kundtjänst.

Returprocessen vid ångerrätt:

  1. Vi kommer att maila returetiketten/returetiketterna till er som ni sedan ska skriva ut och klistra på paketet/paketen. Obs! Tänk på att bilagor kanske inte syns på smartphones eller surfplattor. Om så är fallet, öppna dem från en bärbar dator eller stationär dator.
  2. Ta bort alla gamla etiketter och fäst den nya på den största sidan av paketet.
  3. Vi bokar upphämtning av returen på din hemadress eller så får du lämna returen på närmaste serviceställe. Vi informerar vad som gäller för just din retur.
  4. Du mailar kvittot du får när du lämnat din retur, detta för att vi ska kunna spåra returen.
  5. När produkten/produkterna returneras i fullgott skick görs återbetalningen. Observera att den administrativa summan och kostnaden för returfrakten dras från återbetalningen.

Se till att returen är ordentligt förpackat, helst i originalförpackningen. Produkten måste returneras i samma skick som när du fick den. Är produkten i dåligt skick eller har blivit skadad på grund av dåligt packad kan du som kund komma att få betala för det.